Anghinare la grătar cu vinetă cremoasă de șampanie

Anghinare la grătar cu vinetă cremoasă de șampanie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare la grătar cu vinetă cremoasă de șampanie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți creme fraiche, piper, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Refrigerate Cu Vinetă De Șampanie, Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, și Anghinare pentru copii la grătar cu vinaigretă cu ierburi mixte.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru anghinare: într-o cratiță de 8 litri, aduceți 8 căni de apă la fierbere la foc mediu-mare. Sucați lămâile în apă și adăugați cojile de lămâie stoarse. Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați spinii de pe vârfurile frunzelor de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Tăiați tulpinile de anghinare la 1/2 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați fiecare anghinare în 8 pene și, folosind un cuțit de tăiat, îndepărtați sufocarea fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați anghinarea în tigaie și dați la fiert. Acoperiți tigaia și aburiți până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Folosind clești, îndepărtați anghinarea și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Stropiți ambele părți ale anghinarelor cu ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Se presară usturoiul tocat și rozmarinul. Grătar, tăiat cu fața în jos, până când este ușor carbonizat, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Pentru vinetă: într-un castron mediu, bateți împreună creme fraiche, ulei de măsline, oțet, miere, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Aranjați anghinarea pe un platou și serviți vinaigreta alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista