Anghinare la grătar cu vinetă cremoasă de șampanie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare la grătar cu vinetă cremoasă de șampanie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți creme fraiche, piper, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Anghinare Refrigerate Cu Vinetă De Șampanie, Salată de piept de rață la grătar cu vinetă de șampanie-miere, și Anghinare pentru copii la grătar cu vinaigretă cu ierburi mixte.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru anghinare: într-o cratiță de 8 litri, aduceți 8 căni de apă la fierbere la foc mediu-mare. Sucați lămâile în apă și adăugați cojile de lămâie stoarse. Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați spinii de pe vârfurile frunzelor de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(recomandat: Sos A1)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Bucătărie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Tăiați tulpinile de anghinare la 1/2 inch lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Tăiați fiecare anghinare în 8 pene și, folosind un cuțit de tăiat, îndepărtați sufocarea fuzzy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați anghinarea în tigaie și dați la fiert. Acoperiți tigaia și aburiți până când inimile de anghinare sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Folosind clești, îndepărtați anghinarea și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
6
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Stropiți ambele părți ale anghinarelor cu ulei de măsline și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se presară usturoiul tocat și rozmarinul. Grătar, tăiat cu fața în jos, până când este ușor carbonizat, 5 până la 6 minute pe fiecare parte. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Pentru vinetă: într-un castron mediu, bateți împreună creme fraiche, ulei de măsline, oțet, miere, sare și piper până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Aranjați anghinarea pe un platou și serviți vinaigreta alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime