Anghinare la grătar cu slănină și baie de rozmarin
Anghinare la grătar cu slănină și baie de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, apă, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza la grătar cu slănină canadiană și anghinare, Pizza La Grătar Cu Slănină Și Rozmarin, și Pui la grătar cu rozmarin și slănină.
Instrucțiuni
1
Pentru anghinare: tăiați anghinarea îndepărtând cele 2 straturi exterioare de frunze și tăind 1/2 inch de sus. Într-un cuptor olandez mare, combinați apa și lămâile. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați 3 anghinare și fierbeți timp de 7 minute. Folosind o lingură pliată, scoateți anghinarea și scurgeți-o. Repetați cu restul de 3 anghinare. Se răcește anghinarea și se taie pe jumătate pe lungime. Răzuiți și aruncați sufocarea fuzzy din fiecare jumătate de anghinare. Puneți jumătățile de anghinare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Pentru scufundare: într-o tigaie mică, gătiți slănina până când este crocantă, rezervând 1 lingură de picături de slănină. Zdrobiți slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mediu de servire, combinați slănina sfărâmată, picăturile de slănină, maioneza, smântâna și rozmarinul. Se răcește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Bucăți Reale De Slănină
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a servi: pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Aranjați anghinarea, cu fața tăiată în jos, pe grătarul. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se servește cu scufundarea și se ornează cu o crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată