Anghinare la grătar cu slănină și baie de rozmarin
Anghinare la grătar cu slănină și baie de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, apă, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza la grătar cu slănină canadiană și anghinare, Pizza La Grătar Cu Slănină Și Rozmarin, și Pui la grătar cu rozmarin și slănină.
Instrucțiuni
Pentru anghinare: tăiați anghinarea îndepărtând cele 2 straturi exterioare de frunze și tăind 1/2 inch de sus. Într-un cuptor olandez mare, combinați apa și lămâile. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați 3 anghinare și fierbeți timp de 7 minute. Folosind o lingură pliată, scoateți anghinarea și scurgeți-o. Repetați cu restul de 3 anghinare. Se răcește anghinarea și se taie pe jumătate pe lungime. Răzuiți și aruncați sufocarea fuzzy din fiecare jumătate de anghinare. Puneți jumătățile de anghinare deoparte.
Pentru scufundare: într-o tigaie mică, gătiți slănina până când este crocantă, rezervând 1 lingură de picături de slănină. Zdrobiți slănina.
Într-un castron mediu de servire, combinați slănina sfărâmată, picăturile de slănină, maioneza, smântâna și rozmarinul. Se răcește bine.
Pentru a servi: pulverizați un grătar cu spray de gătit antiaderent, neinflamabil. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Aranjați anghinarea, cu fața tăiată în jos, pe grătarul. Grătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se servește cu scufundarea și se ornează cu o crenguță de rozmarin.