Anghinare Gratinata

Anghinare Gratinata
Gratinata de anghinare necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, piper, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 103 gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Anghinare Gratinata, Asparagus Gratinata, și Broccoli-pecorino Gratinata.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați inimile de anghinare, pătrunjelul, sarea, piperul și fulgii de ardei roșu și gătiți până când inimile de anghinare încep să se rumenească la margini, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
6
Adăugați bulionul de pui și vinul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
VinVin
7
Transferați amestecul de anghinare într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Topiți untul în aceeași tigaie folosită pentru a găti anghinarea. Într-un castron mic amestecați untul topit cu firimiturile de pâine. Se amestecă parmezanul și se acoperă anghinarea cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
AnghinareAnghinare
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Coaceți până când blatul este auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista