Anghinare Gratinata

Anghinare Gratinata
Anghinare Gratinata ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de pătrunjel, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anghinare Gratinata, Anghinare Gratinata, și Asparagus Gratinata.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie cu fund greu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați inimile de anghinare, pătrunjelul, sarea, piperul și fulgii de ardei roșu și gătiți până când inimile de anghinare încep să se rumenească la margini, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
SareSare
6
Adăugați bulionul de pui și vinul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
VinVin
7
Transferați amestecul de anghinare într-un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Topiți untul în aceeași tigaie folosită pentru a găti anghinarea. Într-un castron mic amestecați untul topit cu firimiturile de pâine. Se amestecă parmezanul și se acoperă anghinarea cu firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
AnghinareAnghinare
ParmezanParmezan
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Coaceți până când blatul este auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista