Anghinare Cu Usturoi Rumenit Și Sos De Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinare cu usturoi rumenit și sos de lămâie. O porție conține 87 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți anghinare, un strop de piper măcinat, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Sos de lămâie și muștar pentru anghinare, Anghinare întregi cu sos de scufundare cu lămâie-cimbru, și Phyllo sparanghel învelit cu usturoi de lămâie Aioli sos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați anghinarea plonjând în sus și în jos în apă rece.
Tăiați capetele tulpinii; tăiați aproximativ 1/2 inch din partea de sus a fiecărei anghinare.
Tăiați tulpinile de anghinare; îndepărtați frunzele de jos.
Așezați anghinare, tulpina se termină în jos, într - un vas de copt de 11 x 7 inci; adăugați apă la adâncimea de 1 inch. Acoperiți cu folie de plastic rezistentă și aerisiți. Cuptorul cu microunde la maxim 10 minute sau până când o frunză din apropierea centrului fiecărei anghinare se scoate ușor.
Îndepărtați sufocarea fuzzy din centrul fiecărei anghinare cu o lingură.
Topiți untul într-o cratiță mică; se amestecă usturoiul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Adăugați sucul de lămâie și restul de 4 ingrediente; se încălzește doar până la cald.
Serviți ca sos de scufundare cu anghinare întregi.