Anghinare cu mentă și lămâie

Anghinarea cu mentă și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de mentă rupte, pană de brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare cu pansament de Lămâie-Mentă, Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie, și Sote de pui cu anghinare, lămâie și mentă.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare pe jumătate cu apă rece și strecurați sucul din 1/2 lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de la bază. Continuați să îndepărtați frunzele până când rămân doar cele mai interioare frunze galbene fragede.
Tăiați anghinarea în cruce și aruncați vârfurile înțepătoare. Tăiați toate, cu excepția 1 in. de tulpină, apoi tăiați stratul exterior al tijei și baza pentru a îndepărta orice biți de culoare verde închis. Puneți în apă de lamaie.
Se amestecă restul de 3 linguri. suc de lămâie, ulei, sare și piper într-un castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, se usucă, apoi se rade pe lungime cu o mandolină sau un cojitor de legume în amestecul de ulei.
Adăugați rucola și menta la anghinare; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii, apoi radeți brânza peste fiecare.