Anghinare coapte cu Gorgonzola și ierburi
Anghinare coapte cu Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 423 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, smântână, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Tăiați anghinarea tăind partea superioară de aproximativ 1 inch.
Tăiați tulpina aproape de baza anghinarei, astfel încât anghinarea să poată sta drept și îndepărtați unele dintre frunzele de jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați punctele ascuțite de pe orice frunze exterioare rămase.
Adăugați anghinarea în apa clocotită. Înjumătățiți lămâile și strecurați sucul în apa clocotită. Aruncă lămâile. Gatiti anghinarea pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți anghinarea și lăsați-o să se răcească.
Între timp, într-un castron mic amestecați Gorgonzola, smântâna, cimbru, 2 lingurițe de pătrunjel, usturoi, sare și piper. Într-un alt castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Scoateți sufocarea centrală a anghinarelor folosind o lingură mică. Umpleți amestecul de brânză în centrul anghinarelor.
Așezați anghinarea într-un vas de copt.
Presărați amestecul de pesmet peste vârful anghinarelor.
Stropiți vârfurile anghinarelor cu ulei de măsline.
Coaceți până când anghinarea este încălzită, brânza este topită, iar firimiturile de pâine sunt crocante și aurii, aproximativ 25 de minute.
Transferați anghinarea într-un vas de servire și serviți.