Anghinare coapte cu Gorgonzola și ierburi

Anghinare coapte cu Gorgonzola și ierburi
Anghinare coapte cu Gorgonzolan și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 423 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, smântână, pesmet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare coapte în tavă cu migdale, pesmet și ierburi, Roșii prăjite cu usturoi, Gorgonzolan și ierburi, și Fripturi De Mușchi Cu Gorgonzolan Și Ierburi Și Usturoi Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Tăiați anghinarea tăind partea superioară de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Tăiați tulpina aproape de baza anghinarei, astfel încât anghinarea să poată sta drept și îndepărtați unele dintre frunzele de jos. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați punctele ascuțite de pe orice frunze exterioare rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Adăugați anghinarea în apa clocotită. Înjumătățiți lămâile și strecurați sucul în apa clocotită. Aruncă lămâile. Gatiti anghinarea pana se inmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Scurgeți anghinarea și lăsați-o să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
6
Între timp, într-un castron mic amestecați Gorgonzola, smântâna, cimbru, 2 lingurițe de pătrunjel, usturoi, sare și piper. Într-un alt castron mic amestecați împreună firimiturile de pâine și restul de 1 lingură de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
GorgonzolaGorgonzola
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți sufocarea centrală a anghinarelor folosind o lingură mică. Umpleți amestecul de brânză în centrul anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Așezați anghinarea într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Presărați amestecul de pesmet peste vârful anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
11
Stropiți vârfurile anghinarelor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
12
Coaceți până când anghinarea este încălzită, brânza este topită, iar firimiturile de pâine sunt crocante și aurii, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Transferați anghinarea într-un vas de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista