Anghinare, capere, măsline, coajă de lămâie și ton Italian pe coji de Paste

Anghinare, capere, măsline, coajă de lămâie și ton Italian pe coji de Paste

Instrucțiuni

1
Adăugați sare și amestecați cojile de paste. Când apa revine la fierbere, începeți sincronizarea și gătiți al dente conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți pastele, dar nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați cojile într-un castron mare de servire. Amestecați apa rezervată pentru Paste pentru a împiedica pastele să se lipească de ele însele. Pastele continuă să gătească și să absoarbă apa chiar și atunci când are
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
a fost golit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ingredientele salsa cruda și aruncați.
6
Se ornează cu frunze de pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Mese Elegante Cu Un Singur Fel De Mâncare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Doubleday
9
Doubleday
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista