Anghinare, capere, măsline, coajă de lămâie și ton Italian pe coji de Paste
Instrucțiuni
1
Adăugați sare și amestecați cojile de paste. Când apa revine la fierbere, începeți sincronizarea și gătiți al dente conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți pastele, dar nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați cojile într-un castron mare de servire. Amestecați apa rezervată pentru Paste pentru a împiedica pastele să se lipească de ele însele. Pastele continuă să gătească și să absoarbă apa chiar și atunci când are
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
a fost golit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm