Anghinare, capere, măsline, coajă de lămâie și ton Italian pe coji de Paste
Instrucțiuni
1
Adăugați sare și amestecați cojile de paste. Când apa revine la fierbere, începeți sincronizarea și gătiți al dente conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți pastele, dar nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați cojile într-un castron mare de servire. Amestecați apa rezervată pentru Paste pentru a împiedica pastele să se lipească de ele însele. Pastele continuă să gătească și să absoarbă apa chiar și atunci când are