Anghinare, capere, măsline, coajă de lămâie și ton Italian pe coji de Paste
Instrucțiuni
1
Adăugați sare și amestecați cojile de paste. Când apa revine la fierbere, începeți sincronizarea și gătiți al dente conform instrucțiunilor pachetului. Rezervați 1/2 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți pastele, dar nu clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Transferați cojile într-un castron mare de servire. Amestecați apa rezervată pentru Paste pentru a împiedica pastele să se lipească de ele însele. Pastele continuă să gătească și să absoarbă apa chiar și atunci când are
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
a fost golit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat