Anghinare Brânză Albastră Fettuccine
Anghinare Albastru Brânză Fettuccine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 582 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, ciuperci, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu brânză albastră și sos de anghinare, Fettuccine cu sos de brânză albastră, și Pui De Bivol Și Brânză Albastră Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti fettuccine conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, sotează anghinare și ciuperci până se înmoaie. Se amestecă sosul Alfredo. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 4-5 minute sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Scurgeți fettuccina; adăugați la amestecul de anghinare; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu brânză albastră.