Angajament Friptură De Pui

Angajament Friptură De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit de logodnă. O porție conține 1185 calorii, 79G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $ 4.48 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 550 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinul, puiul prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui De Logodnă, Pui De Logodnă, și Sandwich-Uri Deget Inel De Logodna pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți și aruncați mănușile de pui. Se usucă exteriorul. Sare și piper din belșug interiorul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Sare și PiperSare și Piper
4
Tăiați lămâile în sferturi, așezați 2 sferturi în pui împreună cu usturoiul și rezervați restul de lămâi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
5
Ungeți exteriorul puiului cu ulei de măsline și presărați puiul din belșug cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
6
Așezați puiul într-o tigaie mică (11 pe 14 inci). (Dacă tigaia este prea mare, ceapa va arde.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Așezați lămâile rezervate și ceapa feliată într-un castron mare și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LămâieLămâie
CeapăCeapă
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă amestecul în jurul puiului în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Prăjiți puiul aproximativ 1 oră și 15 minute, până când sucurile se limpezesc când tăiați între un picior și o coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Scoateți puiul pe un platou, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute în timp ce pregătiți sosul, lăsând lămâile și ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Așezați tigaia deasupra aragazului și rotiți focul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
12
Adăugați vinul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a răzui bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
13
Adăugați stocul și presărați făina, amestecând constant timp de un minut, până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
StocStoc
14
Adăugați orice sucuri care se colectează sub pui. Sculptați puiul pe un platou și serviți cu lămâile, ceapa și sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
LămâieLămâie
CeapăCeapă
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții3
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista