Angajament Friptură De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul prăjit de logodnă. O porție conține 1185 calorii, 79G de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 3 și costă $ 4.48 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 550 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, vinul, puiul prăjit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui De Logodnă, Pui De Logodnă, și Sandwich-Uri Deget Inel De Logodna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Scoateți și aruncați mănușile de pui. Se usucă exteriorul. Sare și piper din belșug interiorul puiului.
Tăiați lămâile în sferturi, așezați 2 sferturi în pui împreună cu usturoiul și rezervați restul de lămâi.
Ungeți exteriorul puiului cu ulei de măsline și presărați puiul din belșug cu sare și piper. Legați picioarele împreună cu șirul de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub corpul puiului.
Așezați puiul într-o tigaie mică (11 pe 14 inci). (Dacă tigaia este prea mare, ceapa va arde.)
Așezați lămâile rezervate și ceapa feliată într-un castron mare și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Se toarnă amestecul în jurul puiului în tigaie.
Prăjiți puiul aproximativ 1 oră și 15 minute, până când sucurile se limpezesc când tăiați între un picior și o coapsă.
Scoateți puiul pe un platou, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească 10 minute în timp ce pregătiți sosul, lăsând lămâile și ceapa în tigaie.
Așezați tigaia deasupra aragazului și rotiți focul la mediu-înalt.
Adăugați vinul și amestecați cu o lingură de lemn pentru a răzui bucățile maro.
Adăugați stocul și presărați făina, amestecând constant timp de un minut, până când sosul se îngroașă.
Adăugați orice sucuri care se colectează sub pui. Sculptați puiul pe un platou și serviți cu lămâile, ceapa și sosul cald.