Andy Ricker ' s Naam Makham (apă de Tamarind)
Andy Ricker lui Naam Makham (Tamarind apă) ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 90 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos), Tortul cu morcovi al lui Andy Ricker, și Andy Ricker 's Tam Taeng Kwaa (salată de castraveți thailandezi) din' Pok Pok.
Instrucțiuni
Combinați pulpa și apa într-un vas mediu. Aduceți apa la fierbere la foc mare, rupând tamarindul (de preferință cu un tel robust) pe măsură ce se înmoaie, apoi opriți imediat focul, acoperiți oala și lăsați amestecul să stea până când tamarindul este foarte moale, aproximativ 30 de minute. Nu este nevoie să îndepărtați spuma care se poate forma la suprafață.
Folosiți un tel sau o lingură de lemn pentru a zdrobi și amesteca pentru a sparge orice aglomerări mari, apoi strecurați amestecul într-un castron printr-o strecurătoare de plasă, amestecând, presând și zdrobind solidele pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Este posibil să existe pulpă agățată de exteriorul strecurătorului.
Adăugați și asta în castron. Aruncați solidele rămase. Se amestecă bine înainte de fiecare utilizare.