Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat

Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat
Andive-Slaw de mere cu păstrăv afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper proaspăt măcinat, păstrăv, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sulițe de andive cu păstrăv afumat, Păstrăv Afumat În Sulițe De Andive, și Salată de păstrăv afumat, cartofi și andive.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 2 linguri de suc de lămâie într-un castron mare. Tăiați și aruncați miezurile și orice frunze decolorate de pe capetele de andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați fiecare cap pe jumătate pe lungime, apoi tăiați jumătățile pe lungime în benzi late de 1/4 inch. Pe măsură ce tăiați Andiva, aruncați fâșiile în castron și amestecați cu suc de lămâie pentru a preveni decolorarea acestora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaja și miezul merelor; tăiați în bețe de chibrit lungi de 2 până la 3 inci, groase de 1/4 inci, căzând în castron și amestecând cu suc de lămâie și andive. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, amestecați restul de 2 linguri de suc de lămâie cu uleiul; adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste amestecul de andive și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
6
Salată de movilă în mod egal pe farfurii. Trageți orice piele de pe păstrăvul afumat și aruncați; rupeți păstrăvul în fulgi mari. Salate de top în mod egal cu păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv AfumatPăstrăv Afumat
PăstrăvPăstrăv
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista