Andive Fierte Cu Unt

Andive Fierte Cu Unt
Andivele fierte cu unt necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 15 cenți pe porție. Această garnitură are 68 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. ANDIVE ȘI MERE FIERTE, Andive fierte cu suc de gin și portocale, și Andive fierte cu Haricots Verts sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți Andiva pentru gătit: tăiați capetele rădăcinii andivei, având grijă să vă asigurați că frunzele rămân atașate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
2
Îndepărtați orice frunze ofilite și tăiați porțiunile maro. Spălați sub apă rece.Fierberea andivei: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Aranjați andivele într-un singur strat într-un aragaz și o caserolă rezistentă la cuptor sau un vas de copt suficient de mare pentru a le găzdui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Adăugați sarea, apa, sucul de lămâie și untul. Acoperiți vasul cu un capac sau folie și fierbeți deasupra aragazului, până când este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Scoateți capacul și așezați o bucată de pergament tăiată la dimensiune pe suprafața legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 2 ore. Ungeți Andiva de mai multe ori în timpul gătitului cu lichidul din vas. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă pentru a vă asigura că lichidul rămâne la o adâncime de aproximativ cm. Gustați lichidul cam la jumătatea gătitului și reglați condimentul, dacă este necesar.Se fac atunci când Andiva este foarte fragedă și are o culoare aurie palidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
AndiveAndive
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor, aruncați pergamentul și garnisiți cu pătrunjel dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista