Andive belgiene fierte gratinate

Andive belgiene fierte gratinate
Fiert Belgian andive au Gratin este un vegetarian garnitură. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, andive belgiene, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Andive Belgiene Fierte.

Instrucțiuni

1
Clătiți Andiva belgiană; tăiați orice bază decolorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive BelgieneAndive Belgiene
2
Tăiați capetele pe jumătate pe lungime. Aranjați jumătățile, tăiate cu fața în jos, într - un singur strat într-o tigaie grea de 11 până la 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați 1/4 cană de apă și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Presărați andive ușor cu sare și piper. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când Andiva este foarte fragedă când este străpunsă, 12 până la 20 de minute. Descoperiți și gătiți la foc mediu, întorcând capetele ocazional, până când lichidul este evaporat și Andiva este ușor rumenită, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mic, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați lapte și nucșoară; se amestecă până când amestecul fierbe și se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8
Aranjați Andiva într-un singur strat într-un vas de copt superficial de 2 litri. Puneți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se presară uniform cu restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 400 până când sosul clocotește și se rumeneste ușor, 9 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista