Andive Belgiene Fierte

Andive Belgiene Fierte
Andive belgian fiert ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 112 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $1.61 pe portie. Un amestec de apă, sare kosher, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Andive belgiene fierte gratinate, Cicoare înăbușită cremoasă / andive belgiană și țelină cu mazăre, și Cotlet de andive belgiene fierte și cotlet de pui - mâncare curată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția andivelor, într-o tigaie mare la foc mediu și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați andive în tigaie într-un singur strat și fierbeți, rotind ocazional, până când miezurile cedează doar când sunt străpunse cu un cuțit, aproximativ 10 minute.Creșteți căldura la mediu mare și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când aproape tot lichidul s-a evaporat și andivele sunt maronii aurii, cu aproximativ 5 până la 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista