Ancho și Cocoa Carne Asada
Ancho și cacao Carne Asadan este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,62 USD pe porție. O porție conține 1652 calorii, 64G de proteine, și 42G de grăsime. Un amestec de pulbere ancho chile, ulei vegetal, amestec d coleslaw și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne Asada, Carne Asada, și Carne Asada pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se amestecă împreună pudra de ancho, cacao și scorțișoară.
Se usucă friptura și se condimentează cu 3/4 linguriță de sare, apoi se acoperă cu amestec de condimente.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește, apoi gătiți friptura, rotind o dată, 8 până la 9 minute pentru mediu-rar.
În timp ce friptura gătește, înfășurați tortilla în folie și încălziți-o în cuptor.
Lăsați friptura să se odihnească 5 minute pe o tăietură, apoi feliați subțire peste Bob într-un unghi.
Serviți friptura cu tortilla caldă și amestec de salată de varză.