Ancho-Portocaliu Fudge Fierbinte
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 89 cenți pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili ancho, unt, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos De Fudge Fierbinte, Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul, siropul de porumb, zahărul brun, pudra de cacao și ciocolata într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mic pana cand ciocolata se topeste complet, amestecand continuu.
Se amestecă laptele evaporat, se fierbe și se continuă să se gătească până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 până la 10 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilie, pudră de chili și extract de portocale; se amestecă pentru a se combina. Condimentează cu sare după gust.
Lăsați sosul să se răcească până se încălzește, apoi serviți peste înghețată sau păstrați-l într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână, reîncălzind înainte de utilizare.