Ancho Chile Bruxelles Slaw

Ancho Chile Bruxelles Slaw
Ancho Chile Bruxelles Slaw este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 216 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de ardei iute ancho, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ancho Chile Bruxelles Slaw, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Salsa Din Chile.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați varza de Bruxelles feliată și ardeii iute ancho cu uleiul de măsline, 1 linguriță sare și piper, apoi întindeți în 1 strat pe o foaie de copt medie. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Ulei De MăslineUlei De Măsline
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, combinați maioneza, smântâna, mierea și oțetul într-un castron mediu. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Aruncați varza de Bruxelles și ardeii iute ancho cu pansamentul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
OțetOțet
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se dă la frigider și se servește rece.
6
Nota bucătarului: folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia cu ușurință ardeii iute ancho în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
Juve y Camps Reserva de la Familia 40 de ani Cuvee Cava
De culoare auriu pal, această Cava are arome de piersici albe coapte, baghetă prăjită cu note de citrice de lămâie și caise. Palatul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde de iasomie și migdale prăjite. Acest brut nature cava este extrem de versatil, deoarece nu s-a adăugat nicio doză, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban marinat miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și Jamon Iberico.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista