Anason-Portocaliu Bizcochitos
Orange-anason Bizcochitos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 84 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de scurtare solidă a legumelor, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Portocaliu Bizcochitos, Pepene galben și Lassi portocaliu cu anason, și Compot De Portocale De Sânge Cu Anason Stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți scurtarea și 3/4 cană de zahăr până se omogenizează.
Adăugați oul, coaja de portocală și sucul de portocale și bateți până se combină.
Într-un castron mediu, amestecați 2 1/2 căni de făină, semințe de anason, praf de copt și sare.
Se adaugă la amestecul de scurtare, se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate și aplatizați fiecare jumătate într-un disc. Înfășurați fiecare disc strâns în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor făinat, rulați câte un disc la un moment dat până la aproximativ 1/8 inch grosime. Cu tăietori de prăjituri cu făină, tăiați aluatul în forme și așezați - l la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci. Adunați excesul de aluat într-o bilă, reluați și tăiați fursecurile rămase.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara.
Presărați aproximativ 1/8 linguriță de amestec peste fiecare prăjitură; păstrați orice zahăr de scorțișoară rămas pentru alte utilizări.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când marginile sunt aurii, 10 până la 12 minute; dacă coaceți două foi simultan într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă largă pentru a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.