Ananas și banane la grătar cu glazură de limonadă

Ananasul la grătar și bananele cu glazură de limonadă este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați banane, zahăr turbinado, ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ananas și banane la grătar cu glazură de limonadă, Banane la grătar și ananas cu glazură de rom-melasă, și Banane la grătar cu glazură de miere-Rom pentru Camping sau acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o felie longitudinală pe pielea fiecărei bucăți de banane necojite pentru a permite decojirea ușoară după ce bananele sunt la grătar. Infilați fructele pe frigarui, alternând bucăți de banană și ananas.
Pentru a face glazura, puneți zahărul într-o cratiță din oțel inoxidabil și gătiți la foc mediu-mare până devine lichid, aproximativ 3 minute. Se amestecă cu o lingură de lemn și se adaugă sucul de lămâie și coaja. Dacă folosiți sirop de trestie, adăugați pur și simplu Sucul de lămâie cu coajă și amestecați, fără încălzire. Pune deoparte.
Umpleți un coș de cărbune cu cărbune din lemn de esență tare, așezați coșul de fum pe grătarul inferior al grătarului și luminați. Când cărbunii sunt gata, aruncați-i în fundul grătarului și răspândiți uniform. Pentru un grătar cu gaz, treceți la mediu-înalt.
Ungeți fructele frigărui cu glazura.
Așezați frigarui la foc direct. Grătiți 3 minute pe fiecare parte, până când fructele se rumenesc.
Scoateți din grătar și periați din nou cu glazura.
Extras din 25 de elemente esențiale: tehnici pentru grătar, de Ardie A. Davis, circulator200
Fotografii din 2009 de către piscina Joyce Oudkerk. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.