Ananas sotat cu sos de rom
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Ananasul sotat cu sos de rom ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ananas, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananas sotat cu miere și nuci de pin, și Cotlet de porc saut cu ananas si menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați miezul din sferturile de ananas, apoi tăiați fiecare sfert pe lungime în 5 bucăți.
Încălziți 1/2 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până se topește, apoi adăugați nuci și gătiți, amestecând, până la o nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Transferați nucile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și ștergeți tigaia curată.
Se încălzește 1 lingură de unt în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi se fierbe o treime din ananas, întorcându-se ocazional, până devine auriu, 4 până la 5 minute.
Transferați pe un platou. Saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut.
În timp ce ultimul lot de ananas gătește, încălziți zahărul, romul și restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute.
Serviți ananasul cu sos lingură deasupra și presărat cu nuci.