Ananas sotat cu sos de rom

Ananas sotat cu sos de rom
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Ananasul sotat cu sos de rom ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci, ananas, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananas sotat cu miere și nuci de pin, și Cotlet de porc saut cu ananas si menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați miezul din sferturile de ananas, apoi tăiați fiecare sfert pe lungime în 5 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
2
Încălziți 1/2 lingură de unt într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până se topește, apoi adăugați nuci și gătiți, amestecând, până la o nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați nucile cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Se încălzește 1 lingură de unt în tigaie la foc moderat până când spuma dispare, apoi se fierbe o treime din ananas, întorcându-se ocazional, până devine auriu, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați pe un platou. Saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut de la saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
6
În timp ce ultimul lot de ananas gătește, încălziți zahărul, romul și restul de 2 linguri de unt într-o cratiță mică, grea, la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
ZahărZahăr
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc.
8
Serviți ananasul cu sos lingură deasupra și presărat cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
NuciNuci
SosSos
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista