Ananas Semifreddo
Ananas Semifreddo ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 274 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cookie-uri amaretti, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nuga de migdale Semifreddo cu sos de ciocolată dulce-amar (Semifreddo al Torrone), Fistic Semifreddo, și Strawberry Semifreddo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor o tigaie metalică de 9 1/4 pe 5 1/4 pe 3 inci (6 căni) cu spray antiaderent. Aliniați tigaia cu folie de plastic cu suficientă folie de plastic care se întinde pe laturi pentru a acoperi partea superioară după ce tigaia a fost umplută.
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea, zahărul pudră și vanilia până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Într-un alt castron mediu, bateți albușurile de ou până se spumează. Cu mixerul pornit, adăugați încet siropul simplu. Continuați să bateți la viteză mare până când amestecul este lucios și își dublează volumul, aproximativ 7 până la 10 minute.
Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați ananasul în albușurile de ou. Îndoiți frișca în amestecul de albus de ou. Ușor, lingura amestecul în tigaie pâine. Îndoiți folia de plastic pentru a acoperi și îngheța timp de 8 ore (sau până la 1 lună).
Pentru a servi: desfaceți folia de plastic. Inversați semifreddo pe o placă de tăiere.
Scoateți folia de plastic.
Tăiați semifreddo în felii groase de 1 inch.
Așezați pe farfurii individuale de servire și acoperiți fiecare felie cu fursecurile amaretti zdrobite.
Într-o cratiță, combinați apa și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute, până când zahărul s-a dizolvat. Luați tigaia de pe foc și răciți siropul. Orice sirop răcit suplimentar poate fi salvat într-un recipient etanș.