Ananas Muschiulet De Porc La Gratar

Ananas muschiulet de porc la gratar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 270 calorii, 33g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mușchi de porc la grătar din Caraibe cu salsa de ananas la grătar, Muschiulet de porc la gratar cu salsa de ananas, și File de porc teriyaki la grătar și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Îndepărtați pielea de argint din filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc. Grate zest de la limes la egal 1 lingura.; strângeți sucul de la limes la egal cu 1/3 cană.
Aduceți sucul de ananas rezervat, sucul de lămâie, coaja, marmelada și următoarele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se fierbe 3 până la 4 minute sau până se îngroașă ușor. Rezervați jumătate de amestec într-un castron.
Grătar de porc, acoperit cu capac de grătar, 10 până la 12 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, lipind cu jumătate rămasă din amestecul de ananas.
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute.
Între timp, grătați felii de ananas 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Serviți ananas la grătar și amestec rezervat de ananas-marmeladă cu carne de porc la grătar.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc poate fi asociat cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon