Ananas la grătar cu cremă Mascarpone
Ananasul la grătar cu cremă de Mascarpone este un fără gluten, primar și vegetarian farfurie. O porție conține 660 calorii, 9g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. 230 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți alune, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Ananas la gratar cu frisca Mascarpone, Maple - felii de ananas la gratar cu Mascarpone, și Ananas la grătar cu glazură de unt-rom și Mascarpone de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Așezați alunele într-o cratiță mică la foc mediu și agitați tigaia până când nucile devin aurii și parfumate, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, brânza mascarpone și mierea într-un bol până se combină bine.
Grătați feliile de ananas pe grătarul preîncălzit până când feliile prezintă urme de grătar maro și fructele sunt fierbinți și suculente, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Serviți 2 felii pe farfurie cu o păpușă generoasă de brânză mascarpone îndulcită și o stropire de alune prăjite pe fiecare porție.