Anaheim Tacos de pește este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 249 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ardei chile anaheim, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Scampi De Creveți Anaheim, și Scampi De Creveți Anaheim.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu și sotati chile, prazul și usturoiul până se înmoaie și se rumenesc ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă bulionul de pui și roșiile în tigaie și se condimentează cu chimen. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați halibutul în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
4
Se presară cu suc de lămâie. Gatiti 15-20 de minute pana cand halibutul este usor descuamat cu o furculita. Înfășurați tortilla de porumb încălzită pentru a servi.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.