Amprente De Nucă De Cocos-Zmeură

Amprente De Nucă De Cocos-Zmeură
Amprentele de nucă de cocos-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă servește 78. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, gălbenuș de ou, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Nucă De Cocos Zmeură & Var Thumbprints, Zmeură Fistic Thumbprints, și Urme De Zmeură-Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, bateți făina cu nuca de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer electric în picioare prevăzut cu o paletă sau folosind un mixer manual într-un castron mare, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușul de ou și vanilia, răzuind partea și fundul vasului. Bateți ingredientele uscate la viteză medie-mică. Înfășurați aluatul în plastic și dați-l la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rulați aluatul în bile de 1 inch și coaceți timp de 14 minute. Faceți o adâncitură în fursecuri; umpleți cu gem și coaceți aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați fursecurile să se răcească pe foi timp de 5 minute, apoi transferați-le în rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții78
Scor De Sănătate0
Revista