Amish Picnic Salata de Macaroane

Amish Picnic Salata de Macaroane
Amish Picnic Macaroane Salad este un aperitiv care servește 10. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 470 de calorii, 10 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă fierte tare, lapte, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38%. Încercați Salata de macaroane Amish, Salata de macaroane Amish și Salata de macaroane Amish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere. Clătiți cu apă rece până se răcește; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toaca albusurile; se amestecă într-un castron cu macaroanele, țelina, ceapa dulce și morcovul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MacaroaneMacaroane
MorcovMorcov
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
3
Amestecă gălbenușurile de ou, maioneza, muștarul, oțetul, laptele, zahărul și sarea într-un blender până la omogenizare; se toarnă peste amestecul de macaroane și se amestecă pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MacaroaneMacaroane
MuștarMuștar
OțetOțet
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
LapteLapte
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Dați la frigider 4 până la 5 ore înainte de servire.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista