Amestec personalizat de carne de vită se topește cu brânză Pimento

Amestec personalizat de carne de vită se topește cu brânză Pimento
Amestec personalizat Patty carne de vită se topesc cu brânză Pimento ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 76g de grăsime, și un total de 858 calorii. Pentru $ 3.07 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaste scurte de carne de vită măcinată, sos fierbinte, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pimento brânză și Bacon Patty se topesc, Portobello & Patty De Vită Se Topesc, și Brânză Topită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați mușchiul și coastele scurte și presărați sare și piper. Forma vag carnea în 4 egal 4-uncie chiftele aproximativ 1/2-inch grosime. Îmi place să-mi modelez chiftelele fie în pătrate, fie în cercuri, în funcție de forma pâinii mele. În acest fel, fiecare mușcătură va avea burger în ea! Creați un puț mic în centrul fiecărui patty de vită, folosind degetul mare (acest lucru vă va ajuta burgerul să gătească uniform).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De VităCarne De Vită
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti ceapa, stropind cu sare si amestecand ocazional, pana se caramelizeaza, maro si moale, 25 pana la30 de minute. Condimentează generos pateurile de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Încălziți o tigaie mare din fontă sau o tigaie la foc mare și adăugați 1 până la 2 linguri de ulei. Gătiti burgerii bine în sus (burgerul colectează bine sucurile în timp ce gătiți, lăsând burgerul să se marineze) până se rumenesc pe fiecare parte, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați pe o farfurie.
5
Întindeți brânza pimiento de casă pe partea fără unt a fiecărei felii de pâine. Puneți jumătatea superioară a feliilor de pâine cu o grămadă de ceapă, apoi adăugați chiftelele de burger și acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Așezați sandvișurile înapoi pe tavă și prăjiți până când pâinea se rumeneste și brânza începe să se topească, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Amestecați cheddarul, maioneza, ceapa, pimientos, usturoiul și sosul fierbinte într-un robot de bucătărie până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Transferați brânza pimento într-un borcan de sticlă sau castron și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PimentoBrânză Pimento
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista