Amestec dulce și picant de nuci și covrig
Amestecul dulce și picant de nuci și covrig este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pătrate de cereale de orez, covrigi mici și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Amestec de covrig picant-dulce, Rulou De Covrig Dulce Și Picant De Șuncă, și Picant Dulce Covrig Petrecere Se Amestecă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați zahărul brun, 1 linguriță de cimbru, sare, scorțișoară și piper roșu într-un castron mic.
Combinați nucile pecan și migdalele pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când nucile încep să se rumenească.
Combinați amestecul de pecan și untul într-un castron mediu, amestecând până se topește untul. Amestecați ușor covrigi, cereale și sirop.
Presărați amestecul de zahăr uniform peste amestecul de covrig; aruncați ușor pentru a acoperi.
Întindeți amestecul de covrig într-un singur strat pe tigaia cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 10 minute, amestecând o dată.
Se presară cu restul de 1 linguriță de cimbru. Se răcește complet.