Amestec de Popcorn picant și dulce

Amestec de Popcorn picant și dulce
Reteta Mix Popcorn picant-și-dulce ar putea satisface pofta americană în aproximativ 10 minute. Această rețetă face 10 porții cu 430 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, chimen măcinat, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Popcorn picant și dulce, Popcorn dulce și picant, și Dulce n ' picant BBQ Popcorn.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 375 timp de 8 până la 10 minute, amestecând o dată. Se amestecă afine și se coace încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Răspândiți pe prosoape de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Aruncați amestecul de pecan cu porumb caramel. A se păstra în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Crunch 'n Munch Buttery Toffee Popcorn cu arahide pentru porumb caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite1-1/4 Cani Bucăți Reese, împărțite
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
CarameleCaramele

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Popcorn în meniu? Încercați să împerecheați cu spumantul rossocktiv și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling rosi7ciftcu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
O mare valoare spumante pinot Noir blend de la factorii de decizie de ca' Furlan Prosecco! Arome de cireșe proaspete, căpșuni și petale de trandafir. Rotund și cremos pe palat, cu bule răcoritoare clare și un finisaj lung și echilibrat.Amestec: 84% Glera, 16% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista