Amestec De Legume De Vară La Grătar

Amestec De Legume De Vară La Grătar
Amestecul de legume de vară la grătar este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 175 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de busuioc, ciuperci, urechi de porumb pe știulet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestec De Legume De Vară, Amestec De Legume La Grătar, și Marinat Amestec De Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați uleiul, sarea, pătrunjelul și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați legume și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3
Așezați pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 28 in. x 18 în.). Punct cu unt. Îndoiți folia în jurul legumelor și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când porumbul este fraged, întorcându-se o dată. Deschideți cu atenție pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista