Amestecul de gustări de porumb Caramel este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 334 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de răsuciri de covrig, sirop de porumb, pătrate de cereale de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Crunchy Caramel Porumb Snack Mix, Amestec De Gustări De Porumb Caramel Cu Condimente De Dovleac, și Amestec De Gustări Cu Cereale Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați floricelele, cerealele, covrigii și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrigi
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cereale
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul brun, untul și siropul de porumb. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura la mediu scăzut; gătiți fără a amesteca timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Scoateți cratița de pe foc și amestecați vanilia și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se toarnă peste amestecul de floricele și se aruncă până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
6
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade F) timp de 30 de minute, amestecând după 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați pe o bucată mare de hârtie pergament și răciți complet. Rupeți în bucăți odată răcoroase.