Amestec De Gustări De Fermă

Amestec De Gustări De Fermă
Rețeta Ranch Snack Mix este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un excelent fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 294 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cerealele crispix de la kellogg, ardeiul de lămâie, amestecul de baie ranch și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Amestec De Pansament De Fermă De Casă, Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo), și Amestec De Gustări De Fermă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate7
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista