Amestec De Gustări Curry

Amestec De Gustări Curry
Nevoie de un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Amestecul de gustări Curry ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 466 calorii, 11g de proteine, și 25g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos de piper, caju, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Amestec De Gustări M&M, Amestec De Gustări, și Amestec De Gustări Din Mers sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, combinați cerealele. Într-un castron mic, combinați untul, pudra de curry, sosul de piper, chimenul și fulgii de piper; se toarnă peste cereale și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute, amestecând în fiecare minut. Se amestecă caju și semințe de susan. Gatiti 2 minute mai mult, amestecand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
CajuCaju
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Modelul Bodega Norton Brut ros, cu un rating de 5 stele din 5, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Bodega Norton Brut Rose
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista