Fall Garden Medley necesită în jur 5 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. Această garnitură are 104 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Potpuriu De Grădină, Potpuriu De Grădină, și Salată De Grădină.
Instrucțiuni
1
Așezați morcovii, sfecla, cartofii dulci, ceapa și apa într-un 3-qt uns. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Grăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De Kale
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se presară sare, piper și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Stropiți cu ulei de măsline. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-6 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
4
Se amestecă legumele și se presară pătrunjel, dacă se dorește.