Ambrosia
Rețeta Ambrosia ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 356 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați banane, cireșe maraschino, portocale buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Ambrosia, Ambrosia, și Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați portocalele, având grijă să îndepărtați toată miezul alb. Feliați portocalele peste un castron sau recipient de depozitare, astfel încât să prindeți orice suc și adăugați feliile în castron. Feliile circulare arată cel mai frumos, se țin cel mai bine și sunt cele mai ușoare.
Adăugați ananasul și nuca de cocos în feliile de portocală și aruncați ușor. Ambrozia poate fi refrigerată până la două zile, acoperită.
Când este gata de servit, feliați banana și aruncați-o cu alte fructe.
Adăugați cireșele ultima dată.
Serviți ambrozia în cel mai frumos vas de sticlă. Va deveni o tradiție.
Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.