Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic
Această rețetă servește 4 și costă 2,88 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 158 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de friptură la grătar, sosul de cremă dijon, tarhonul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Chiftele în stil suedez cu sos de cremă Dijon, Coaste La Grătar În Stil Rustic, și Coaste la grătar în stil rustic pentru 2 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentele de friptură și tarhonul într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Înveliți fileurile cu spray de gătit și frecați cu amestec de condimente.
Adăugați pește în tigaie. Gatiti 3 pana la 4 minute pe fiecare parte sau pana cand fileurile se fulg usor atunci cand sunt testate cu o furculita.
În timp ce peștele gătește, radeți 1 linguriță de coajă din lămâie; stoarceți sucul pentru a măsura 1 lingură. Rezervați coaja de lămâie pentru sosul de cremă Dijon în stil rustic.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Stropiți fileurile uniform cu suc de lămâie și acoperiți cu o păpușă de sos de smântână.