Amberjack cu Salsa de Mango-banane

Amberjack cu Mango-Banana Salsa necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru $ 3.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr brun, sare, salsa de mango-banană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Amberjack cu Salsa de Mango-banane, Mango-Banana Salsa, și Gratar Jamaican nemernic dezosată carne de porc cu prăjită banane Mango Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un bol mediu, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă jumătate din amestecul de suc într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați pește. Sigiliu sac, și marinat în frigider 2 ore, de cotitură sac o dată.
Puneți amestecul de suc rămas într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți 20 de minute sau până când amestecul este redus la 1/4 cană. Pune deoparte.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Așezați peștele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Stropiți amestecul de suc redus uniform peste pește.
Se servește cu salsa de Mango-banană.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.