Amaretto - Ricotta Cheesecake
Amaretto - ricotta Cheesecake necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de biscotti de migdale, albus de ou, brânză cremă cu 3 grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Tort De Portocale Ricottan Cu Căpșuni Amaretto, Amaretto Cheesecake, și Amaretto Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți biscotti într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine pentru a da 1 1/3 căni.
Adăugați 1/4 cană de zahăr; procesați până la amestec.
Adăugați 1 albus de ou și procesați până la amestec. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și laturile de 1 inch în sus ale unei tigaie cu formă de arc de 8 inci.
Coaceți la 375 timp de 15 minute. Se răcește ușor în tigaie pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Combinați ricotta și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați făină, ou și 1 albus de ou, bătând doar până la amestec.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită. Apăsați ușor pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului. Se răcește complet în tigaie pe grătar. Acoperiți și răciți peste noapte.
Notă: înainte de a răci cheesecake-ul, așezați un prosop de hârtie peste tigaie înainte de a acoperi cu folie. Acest lucru va prinde condensul care se formează în jurul cheesecake-ului în timp ce este la frigider. Puteți înlocui 1/2 linguriță extract de migdale plus 1/4 cană de apă pentru amaretto, dacă doriți.