Amaretto - Ricotta Cheesecake

Amaretto - Ricotta Cheesecake
Amaretto - ricotta Cheesecake necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de biscotti de migdale, albus de ou, brânză cremă cu 3 grăsimi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Tort De Portocale Ricottan Cu Căpșuni Amaretto, Amaretto Cheesecake, și Amaretto Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți biscotti într-un robot de bucătărie; procesați până se formează firimituri fine pentru a da 1 1/3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 1/4 cană de zahăr; procesați până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați 1 albus de ou și procesați până la amestec. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și laturile de 1 inch în sus ale unei tigaie cu formă de arc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți la 375 timp de 15 minute. Se răcește ușor în tigaie pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Combinați ricotta și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați făină, ou și 1 albus de ou, bătând doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se toarnă aluatul în crusta pregătită. Apăsați ușor pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii exterioare a tortului. Se răcește complet în tigaie pe grătar. Acoperiți și răciți peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Notă: înainte de a răci cheesecake-ul, așezați un prosop de hârtie peste tigaie înainte de a acoperi cu folie. Acest lucru va prinde condensul care se formează în jurul cheesecake-ului în timp ce este la frigider. Puteți înlocui 1/2 linguriță extract de migdale plus 1/4 cană de apă pentru amaretto, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista