Amaretto Cheesecake
Amaretto Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 336 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de extract de vanillan, amaretto, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Amaretto Cheesecake, Amaretto Cheesecake, și Amaretto Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați migdalele într-un robot de bucătărie până la sol; adăugați 1/4 cană de zahăr și unt și procesați până se omogenizează. Apăsați în partea de jos și 1 1/2 inci în sus a unei tigaie cu arc de 9 inci căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Bateți crema de brânză, restul de 3/4 cană de zahăr și vanilia la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouă și gălbenușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făină; bate până se omogenizează.
Adăugați frișcă și amaretto; bate până se omogenizează. Lingură în crustă.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 și coaceți 30 de minute sau până când centrul este ferm. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor, cu ușa cuptorului închisă, 30 de minute.
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute. Acoperiți și răciți 8 ore.
Inversați cheesecake - ul pe vasul de servire.