Amajo ' s Creamsicle Martini

Amajo ' s Creamsicle Martini
Amajo ' s Creamsicle Martini-ul de la Amajo ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. 130 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jumătate și jumătate, vodcă, triplu sec și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Crema De Portocale Martini, Brioșe Cu Cremă De Grâu Integral Cu Glazură De Cremă, și Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un agitator de cocktail cu cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De ViațăGummy Salvatori De Viață
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
2
Se toarnă vodca, triplu sec, suc de portocale și jumătate și jumătate. Se agită până la îngheț, aproximativ 15 secunde; strecurați într-un pahar de martini și garnisiți cu o felie de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista