Aluat Fierbinte Maro

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sourdough Hot Brown. Pentru $ 5.29 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1273 calorii, 66g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de parmezan, parmezan, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brânză la grătar cu Poblanos prăjit, Cheddar afumat și unt brun Curry, Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, și Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F și o tavă din fontă la foc mediu-mare.
Pentru sosul de dimineață: într-o tigaie medie la foc mediu-mic, adăugați untul și transpirați ceapa până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați făina și pâinea prăjită pentru un minut suplimentar fără a adăuga culoare. Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Se amestecă pentru a încorpora și se fierbe timp de 3 minute.
Adăugați laptele și reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe până când amidonul s-a fiert și sosul s-a îngroșat, încă 3 minute.
Adăugați nucșoara după gust. Reduceți căldura la minim. Se amestecă cheddarul și parmezanul.
Se scoate de pe foc și se menține cald. Condimentează cu sare și piper.
Pentru sandwich: topiți untul și amestecați cu usturoiul.
Ungeți o parte a feliilor de aluat cu untul de usturoi. Puneți pâinea prăjită pe ambele părți până se rumenesc și se prăjește.
Se transferă pe o foaie de copt, cu usturoi-unt-cu fața în sus și se condimentează cu sarea fulgului.
Topiți feliile de pâine prăjită cu aproximativ 1 1/2 uncii de curcan și 2 felii de slănină. Șindrilă feliile de roșii peste slănină și curcan. Se toarna aproximativ 1 uncie de sos Mornay deasupra si se presara cu parmezan.
Se introduce în cuptor și se prăjește până când bulele de parmezan, aproximativ 5 minute (terminați sub broiler, dacă doriți).
Îndepărtați și garnisiți cu scallions.
Serviți fața deschisă, 2 pe porție.