Aluat de pâine Granar de bază (pentru rulouri sau o pâine mare)

Aluat de pâine Granar de bază (pentru rulouri sau o pâine mare)
Aluatul de pâine de grâu de bază (pentru rulouri sau o pâine mare) este o pâine care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 105 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă caldă, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Albă Foarte Mare, Bezea de bază cu variații sau o Pavlova mare, și Aluat De Pizza De Bază.

Instrucțiuni

1
Amestecați făinurile și sarea împreună într-un castron mare, apoi amestecați zahărul și drojdia. Faceți o fântână în centrul făinii și turnați laptele cald, oul bătut, uleiul de măsline și suficientă apă pentru a forma un aluat moale și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul timp de 10 minute până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Puneți aluatul într-un castron ușor uns, acoperiți cu folie alimentară unsă, apoi lăsați să crească într-un loc cald până când dimensiunea se dublează. Aluatul este acum gata de modelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a face 12 rulouri, împărțiți aluatul în 12 bucăți și formați în rulouri. Făinați ușor 3 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați rulourile pe foi și acoperiți-le ușor cu folie alimentară unsă. Puneți deoparte într-un loc cald timp de 30 de minute sau până când au dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți pâinea cu ou bătut și presărați semințe de susan și Mac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
Semințe De SusanSemințe De Susan
PâinePâine
OuăOuă
8
Coaceți timp de 15-20 de minute până se rumenesc adânc și se ridică bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a face o pâine de ghiveci, lăsați aluatul să crească aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. Înmuiați un ghiveci mare sau opt mici de teracotă în apă rece timp de aproximativ 30 de minute. Uscați bine, apoi periați interiorul vaselor cu ulei și tapetați cu hârtie pergament. Formați aluatul într-o rundă netedă, cu o formă aproximativ ascuțită la un capăt, astfel încât să umple jumătate oala. Lăsați până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Ungeți partea superioară a pâinii cu ou bătut, presărați semințe de Mac sau susan și coaceți timp de 45-50 de minute (15-20 de minute pentru pâini mici) până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați-l să stea 5-10 minute, apoi scoateți din oală și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista