Aluat De Pizza Fără Gluten

Aluat De Pizza Fără Gluten
Reteta aluat de pizza fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amidon de tapioca, făină de orez, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aluat de Pizza fără Gluten, Aluat De Pizza Fără Gluten, și Aluat de pizza cu cap gras – fără ouă și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un ricer
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Acoperiți cartofii cu apă într-un vas mediu. Se aduce la fierbere și se fierbe până la furculiță-licitație, aproximativ 25 de minute; elimina. Odată ce cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, îndepărtați pielea și lucrați cartofii printr-un ricer setat peste un bol mare (ar trebui să aibă aproximativ 2 căni). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați cartofii, făina de orez, amidonul de tapioca și 3/4 linguriță de sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă la viteză medie până când amestecul este combinat și formează o masă fină, fărâmițată. Continuând să amestecați pe mediu, adăugați albusul de ou și uleiul, stropiți încet în amestecul de drojdie și amestecați până când aluatul se reunește (va fi ușor lipicios). Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul crește la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Formați aluatul în două sau patru bile, pentru pizza mică sau medie, apoi fie gătiți-le după dorință, fie înfășurați-le bine și congelați până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, apoi formați și gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista