Aluat De Pizza Fără Gluten

Aluat De Pizza Fără Gluten
Reteta aluat de pizza fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amidon de tapioca, făină de orez, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aluat de Pizza fără Gluten, Aluat De Pizza Fără Gluten, și Aluat de pizza cu cap gras – fără ouă și fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un ricer
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
2
Acoperiți cartofii cu apă într-un vas mediu. Se aduce la fierbere și se fierbe până la furculiță-licitație, aproximativ 25 de minute; elimina. Odată ce cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, îndepărtați pielea și lucrați cartofii printr-un ricer setat peste un bol mare (ar trebui să aibă aproximativ 2 căni). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Adăugați cartofii, făina de orez, amidonul de tapioca și 3/4 linguriță de sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Se amestecă la viteză medie până când amestecul este combinat și formează o masă fină, fărâmițată. Continuând să amestecați pe mediu, adăugați albusul de ou și uleiul, stropiți încet în amestecul de drojdie și amestecați până când aluatul se reunește (va fi ușor lipicios). Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul crește la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Formați aluatul în două sau patru bile, pentru pizza mică sau medie, apoi fie gătiți-le după dorință, fie înfășurați-le bine și congelați până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, apoi formați și gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista