Aluat De Pizza Fără Gluten
Reteta aluat de pizza fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 310 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați amidon de tapioca, făină de orez, albus de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Aluat de Pizza fără Gluten, Aluat De Pizza Fără Gluten, și Aluat de pizza cu cap gras – fără ouă și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un ricer
Acoperiți cartofii cu apă într-un vas mediu. Se aduce la fierbere și se fierbe până la furculiță-licitație, aproximativ 25 de minute; elimina. Odată ce cartofii sunt suficient de răcoroși pentru a se manipula, îndepărtați pielea și lucrați cartofii printr-un ricer setat peste un bol mare (ar trebui să aibă aproximativ 2 căni). Pune deoparte.
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Adăugați cartofii, făina de orez, amidonul de tapioca și 3/4 linguriță de sare în vasul unui mixer de suport prevăzut cu accesoriul cu palete.
Se amestecă la viteză medie până când amestecul este combinat și formează o masă fină, fărâmițată. Continuând să amestecați pe mediu, adăugați albusul de ou și uleiul, stropiți încet în amestecul de drojdie și amestecați până când aluatul se reunește (va fi ușor lipicios). Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald până când aluatul crește la jumătate, aproximativ 1 1/2 ore.
Formați aluatul în două sau patru bile, pentru pizza mică sau medie, apoi fie gătiți-le după dorință, fie înfășurați-le bine și congelați până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, apoi formați și gătiți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon