Aluat De Pizza Cu Farfurie Adâncă

Nevoie de un felul principal vegan? Aluatul de Pizza cu mâncare adâncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 841 calorii. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de drojdie activă, făină de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Încercați Pizza Deep Dish, Pizza Cu Mâncare Adâncă, și Deep Dish Pizza Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute. Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar; adăugați făină, 1/2 cană făină de porumb și sare și pulsați de 2 ori sau până la amestec. Cu procesorul care rulează, adăugați încet amestecul de drojdie și uleiul prin jgheabul alimentar și procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați 1 minut suplimentar.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 sau 5 ori.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți aluatul și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate; rotiți fiecare jumătate într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată. Înveliți 2 tigăi rotunde (9 inci) cu spray de gătit și presărați fiecare cu 1 lingură de făină de porumb.
Așezați aluatul în tigăile pregătite; apăsați aluatul pe părțile laterale ale tigăilor. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până când sunt pufoase. Se acoperă și se coace conform instrucțiunilor rețetei.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.