Aluat De Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați aluatul de Pizza. Această rețetă face 30 de porții cu 105 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână făină, sare, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 4 căni de făină, brânză, drojdie și sare într-un castron mare.
Adăugați apă și ulei; se amestecă până când amestecul formează aluat moale. Frământați pe suprafața ușor făinată 5 min. sau până când este netedă și elastică, adăugând treptat făina rămasă.
Tăiați aluatul în 4 bucăți. (Fiecare piesă este suficientă pentru o pizza de 12 inci.) Pulverizați fiecare bucată cu spray de gătit. Dacă utilizați imediat, acoperiți numărul dorit de bucăți de aluat cu folie de plastic; lăsați să stea 15 min.
Așezați fiecare bucată de aluat rămasă într-o pungă de plastic separată, resigilabilă, care a fost pulverizată cu spray de gătit. Sigilați pungile; refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 3 luni.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.