Aluat Centenar La Cuptor Cu Vatră

Aluat Centenar La Cuptor Cu Vatră
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Aluatul centenar copt cu vatră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, starter de aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Centenar, Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, și Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat.

Instrucțiuni

1
Adăugați ingrediente în tigaia mașinii de pâine conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Selectați ciclul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Răzuiește aluatul pe o scândură acoperită generos cu făină de pâine. Având grijă să nu perforați sau să rupeți suprafața aluatului (interiorul este lipicios), bateți ușor aluatul cu mâinile făinoase pentru a forma o pâine rotundă de aproximativ 8 inci lățime; nu frământați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Presărați 2 linguri făină de pâine peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Glisați o racletă de patiserie sau o spatulă largă sub pâine pentru a slăbi, apoi ridicați rapid și cu atenție pe o foaie de copt unsă cu unt de 14 pe 17 inci. Pat pentru a remodela pâine, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Acoperiți ușor pâinea cu folie de plastic și lăsați să stea până se umflă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Scoateți plasticul.
8
Cu o lamă de ras cu făină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați 2 până la 3 tăieturi adânci de aproximativ 1/2 inch peste partea superioară a pâinii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Coaceți într-un cuptor 425 până se rumenesc bogat, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați pâinea într-un raft pentru a se răci cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.
11
Se servește fierbinte, cald sau rece.
12
Pentru a face o pâine de 2 kilograme, folosiți 1 1/3 căni de apă, 1 1/3 căni de aluat, 4 căni de făină de pâine, 2/3 cană de făină de secară, 4 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de sare și 1 pachet drojdie uscată activă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
Făină De PâineFăină De Pâine
Zahăr Pudră, La Nevoie (aproximativZahăr Pudră, La Nevoie (aproximativ
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Revista