Alternativă De Brânză Vegană Mozzarella Topită

Alternativă De Brânză Vegană Mozzarella Topită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați alternativa de brânză vegană mozzarella topită. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 439 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, făină/amidon de tapioca, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Alternativă De Brânză Vegană Sharp Cheddar, Meltable Vegan Muenster, și Vegan Gourmet cremă de brânză alternativă de lapte de la Follow Your Heart pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți iaurtul, apa, uleiul și 1 linguriță de sare într-un blender.Procesați până când este neted și cremos, oprindu-vă ocazional pentru a răzui borcanul blenderului și mutați amestecul spre lame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un vas sau recipient de sticlă curat, acoperiți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 8 până la 24 de ore, până când aroma este ușor ascuțită.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se transferă într-o cratiță medie grea și se amestecă făina de tapioca și caragenanul. Pentru o consistență mai elastică, amestecați guma de xantan opțională.Gatiti la foc mediu, amestecand aproape constant cu telul, pana cand este foarte neted, gros, lipicios si lucios, 3 pana la 5 minutes.To faceți o saramură, puneți apa cu gheață și lingurița rămasă de sare într-un castron mare și amestecați până când sarea se dizolvă.Formați brânza în bile folosind o lingură mică de înghețată, aruncându-le în saramură pe măsură ce mergeți. Se vor întări aproape instantaneu.Acoperiți și refrigerați, păstrând brânza depozitată în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista