Almond Chicken Satay
Almond Chicken Satay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.04 pe portie. O porție conține 684 calorii, 23g de proteine, și 44G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chile, piept de pui, sare kosher și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până unt de migdale ai putea urma acest curs principal cu Fursecuri Cu Unt De Migdale Și Jeleu ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Satay De Pui Cu Unt De Migdale, Castron De Pui Satay Cu Sos De Migdale, și Miere prăjită Satay de pui cu busuioc sos de migdale – 7 puncte.
Instrucțiuni
Scufundați tăiței în apă fierbinte de la robinet foarte fierbinte și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute, apoi scurgeți.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la cald.
Se presară puiul cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper, apoi se adaugă în tigaie. Gatiti, intorcand ocazional cu clesti, pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 6 minute. Se amestecă ghimbirul și usturoiul și se gătește până se aromează foarte mult, 1 până la 2 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos, untul de migdale, 1/4 cană de apă și 1/2 linguriță de sare și se aduce la foc mic. Amestecați mazărea și gătiți până când mazărea este verde aprins, aproximativ 3 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Serviți puiul peste tăiței de orez, presărat cu chile și cilantro.