Alma Blanca din La Condesa
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 930 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 1 și costă $18.27 pe portie. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Un amestec de suc de lămâie, în greutate floare de hibiscus, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Perrito de Sal din La Condesa, La Condesa ' s Tepache Margarita, și Ahumado Seco din La Condesa.
Instrucțiuni
Pentru a face tequilao infuzat cu habanero: combinați habanero și tequila într-un recipient sigilabil. Se lasă să se infuzeze timp de 4 ore, se strecoară și se păstrează într-o sticlă de sticlă.
Pentru a face sarea de hibiscus: combinați hibiscusul, sărurile și zahărul într-o mașină de tocat condimente curată. Pulsați până când cristalele mari sunt pulverizate, dar nu sunt reduse la o pulbere, aproximativ 10 impulsuri scurte. A se păstra într-un recipient sigilabil.
Pentru a face cocktailul: amestecați boabele de porumb tare într-un agitator de cocktail până devin cremoase și lăptoase.
Adăugați tequila infuzată, lichiorul de ghimbir, sucul de lămâie, sucul de ananas, nectarul de agave și umpleți cu gheață. Se agită tare timp de 20 de secunde.
Udați marginea unui pahar coupe cu pană de lămâie și apăsați marginea în sarea de hibiscus. Cocktail dublu de tulpină în sticlă. Aburiți cu absint și serviți.